wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nyheden er opdateret 03. september

Opdatering søndag d. 03. september:

Lærke Berg Rasmussen (DSR) fik på træningslejren op mod VM, konstateret kyssesyge. Hun har været ramt af træthed og har ikke kunnet passe den planlagte træning de sidste tre uger.

Der har løbende været dialog med både læge og fysioterapeuter, for at skabe et forsvarligt forløb, i et hensigtsmæssigt tempo, tilbage i båden.

Lærke Berg Rasmussen (DSR) har de seneste dage fået det bedre, og som planen er nu, så er Lærke klar sammen med Fie på W2- til indledende løb i morgen kl. 10.28.

Her møder de to et stærkt felt, og planen er at afsøge om hun er så langt i bedringsforløbet, at det er realistisk og forsvarligt for hende at ro resten af VM.


På søndag d. 3. september starter dette års VM for det danske landshold i roning. Landsholdet har i dag, tirsdag, haft sidste dag i Østrig, hvor de har været på træningslejr. I morgen sætter de kursen mod Serbien og Beograd, hvor VM afholdes.

Desværre er Lærke Berg Rasmussen (DSR), som sammen med Fie Udby (KVIK) udgør den danske W2-, ramt af sygdom.
Derfor er Karen Mortensen (Holstebro) blevet tilkaldt som reserve og hun har nu tilsluttet sig landsholdsgruppen.

Lærke er heldigvis i bedring og håbet er, at hun kan nå at blive klar til at ro nogle af løbene ved VM, men indtil videre så består W2- nu af Fie Udby (KVIK) og reserve Karen Mortensen (Holstebro).