wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Sådan lyder den klare udmelding fra DFfRs Covid19 task force

Danmarks Idrætsforbund har i dag mandag afholdt informationsmøde for alle specialforbund.
Her blev idrættens medansvar for at inddæmme og forebygge COVID 19-smittespredning gentaget.
DIF opfordrer idrætsdanmark til at følge myndighedernes råd og retningslinjer på området samtidig med at klublivet og træningen godt kan fortsætte.

DIF anbefaler, at klublivet og træningen godt kan fortsætte under forudsætning af, at myndighedernes retningslinjer respekteres.

Myndighedernes gode råd til at undgå smitte i hverdagen:

  •  Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Skab afstand! Tænk over afstanden mellem deltagerne til arrangementet. Placer stole med større afstand end normalt, og sørg for, at deltagerne forlader arrangementet under mere kontrollerede forhold end normalt.
  • Hold øje med dine deltagere! Dukker der personer, som har udtalt hoste og nysen, op til arrangementet? Overvej i så fald, om de pågældende bør deltage i arrangementet.
  • Find mere information og svar på hyppige spørgsmål her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/seneste-nyt-fra-myndighederne/myndighedernes-opfordring-vedr-arrangementer

DFfRs hovedgeneraforsamling

Lørdag den 14. marts har DFfR hovedgeneralforsamling i Middelfart, hvor godt 75 roere har meldt sin ankomst. ”…Vi overvåger situationen nøje dag for dag. Lige nu har vi ingen planer om aflysning; den endelige beslutning tager vi først torsdag formiddag så vi kan agere ud fra den mest aktuelle viden” oplyser Bent Jørgensen, sekretariatsleder DFfR. ”Sidder man som klubdelegeret og er tilmeldt HGF2020 men er enten utryg ved at deltage eller syg, så er det muligt at få en anden til at repræsentere klubben ved blot at medbringe en ny anmeldelsesblanket. På dagen vil der også være mulighed for at lave ændringer” fortæller Bent Jørgensen.