wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
16. July kl. 09:34
Lær Fie Udby bedre at kende
Selvom Fie Udby repræsenterer Roforeningen KVIK, når hun ror på kaproningsbanerne, så er den mest erfarne kvinde blandt vores OL-atleter fra Nordjylland, nærmere bestemt Hobro. Derfor er hun også med i den serie som TV2 Nord har lavet, der hedder “Til OL fra Nordjylland” og i går udkom det afsnit, som de har optaget med Fie kort inden hun og resten af landsholdet vente kursen mod træningslejren i Portugal.
09. July kl. 13:30
Velkommen!

Måske har du allerede bemærket at roning.dk ikke helt ligner sig selv. Vi har nemlig fået en ny forside, som ikke kun er pænere, men også indeholder dette nye element, som du nu er klikket ind på. Nemlig: Korte opdateringer.
Formålet med denne nye tilføjelse er, at give plads på roning.dk til flere, mindre opdateringer. Samtidig bliver der også bedre plads til, at vi kan bringe flere små nyheder fra de danske roklubber.

Vi håber I vil tage godt i mod den nye tilføjelse.

09. July kl. 12:00
Ny sponsor til den danske dameotter
Vores danske dameotter har fået en ny sponsor – Silverstream Technologies.
Silverstream er en maritim virksomhed, som har udviklet en særlig teknologi, Silverstream® System, der bruges i shippingindustrien og hjælper med at spare på brændstof og reducere udledning, omvendt øges effektiviteten og bæredygtigheden. Kort fortalt har de udviklet et system, som får skibe til at sejle mere effektivt og miljøvenligt.
Med Silverstream i ryggen, står vores dameotter endnu stærkere end før og vi har fået en værdifuld sponsor, som også går op i rent vand og en bæredygtig fremtid.
VI byder Silverstream hjerteligt velkommen på rejsen og glæder os til det fremtidige samarbejde.
Billedet her er fra en eftermiddag i Idrættens Hus, hvor damerne havde lejlighed til at mødes med og hilse på Silverstreams danske grundlægger og CEO, Noah Silberschmidt.
05. July kl. 12:00
Ny video fra World Rowing, med Sverri Nielsen i hovedrollen

I øjeblikket kører det internationale roforbund, World Rowing, en serie med titlen ‘Single Minded’. Og denne fredag er der blevet offentliggjort et nyt afsnit med dansk-færøske Sverri Nielsen i hovedrollen. På fem gode minutter kommer vi igennem hele Sverris karriere, fra starten i de færøske robåde og til nu, hvor han står på dørtærsklen til sit 2. OL i singlesculleren.

Se med:

05. July kl. 10:25
Referat fra seneste HB-møde
D. 6. juni afholdte Hovedbestyrelsen møde i deres nye konstellation. Der kom de godt omkring i dansk roning og fik snakket alt lige fra løbsrækkefølge til DM og coastalcamps. Det fulde referart er nu offentliggjort på roning.dk og du kan finde det her.
25. June kl. 10:00
TV2 Echo filmer indslag med W8+

Tirsdag morgen havde den danske dameotter, fint besøg til deres træning. To journalister og en fotograf kiggede nemlig forbi, for at lave interviews med pigerne og skyde nogle optagelser til indhold, der skal komme enten optil eller under OL, på kanalen. Echo har en ung målgruppe og derfor var det også bådens yngste kvinde, Frida Werner Foldager, som de bl.a. fik en snak med. Men også styrkvinden Sophie Østergaard blev interviewet, som det kan ses på billedet.

02. June kl. 15:03
Dansk roer vinder det prestigefyldte NCAA

Mette Køchs, der i øjeblikket studerer på University of Texas, vandt mesterskabet NCAA i dameotter med sit hold fra universitet. På båden sad Mette stroke, så det var hende der satte tempoet og var med til at få det til at lykkes.
NCAA Division I er den højeste division af collegesport i USA, og det er noget af det fornemste et college kan vinde. Og et lille recap af det hele, kan du se her.