wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Det er uvist hvilke konsekvenser coronakrisen vil medfølge - vil du hjælpe din roklub lidt økonomisk, så kan du bruge DFfRs Gavegiro

I en tid, hvor verden er vendt på hovedet, så kan du stadigvæk støtte din roklub – på afstand.

Hvordan de økonomiske konsekvenser for de enkelte roklubber ser ud, kan vi kun spå om. Du kan støtte din roklub i en usikker tid ved at benytte DFfRs Gavegiro-ordning.

Konceptet er helt enkelt, du kan give din roklub en pengegave på min. 200kr og samtidig få et skattefradrag. Der er ingen øvre grænse for beløbet, dog kan du max. få fradrag på 16.600 i 2020.

Løsningen er for dig der gerne vil hjælpe din klub i en svær og usikker tid. Det kan være, du har lyst til at takke din roklub for at netop du har fået lidt træningsudstyr med hjem, så formen ikke forsvinder helt. Eller måske vil du bare gerne vise din klub, at du tænker på den og glæder dig til at komme tilbage.

Uanset, så kan du bruge DFfRs Gavegiro-ordning.

Husk at din indbetaling skal være til et alment formål i roklubben, det må ikke være som betaling for en tur eller kontingent.

Hvordan gør man?

Donationer via bankoverførsel:

Reg. nr. 4180

Kontonr. 1552198

med oplysning om navn, adresse, personnummer og eventuelt ønske om hvilken klub, der skal modtage donationen.

Hvis man ønsker, at en klub får oplyst navn på giver, så skal man anføre dette ved donationen. Ellers vil modtager kun få oplyst eventuelle donationer i et samlet beløb.

Kan du ikke få plads til alle informationerne, når du laver overførslen, så kan du skrive en mail til sekretariatet på [email protected] med de resterende informationer. Husk at oplyse så meget om din overførsel som muligt, så vi nemt kan finde den og tilføje resterende oplysninger.

Hvis du tiltænker din roklub med et beløb inden 30/06-2020, vil klubben modtage donationen i juli 2020. Fra 1. juli, vil klubben modtage donationen ultimo februar 2021.