wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Lemvig Roklub har fået en økonomisk håndsrækning gennem DFfRs gavegiro.

Det er ikke en jackpot i Lotto som Lemvig Roklub har fået, men alligevel et pænt rundt beløb der er med til at holde gang i klubbens aktivitetsniveau.

Jørgen Kielsholm, formand Lemvig Roklub fortæller. ”…Donationen er anonym så vi ved ikke, hvem det er der har betænkt os. Men vi sender giver en hjertelig tanke for vi er inderligt glade for beløbet. Det betyder, at vi ikke skal ud og hente andre sponsorater til driften af klubben. Pengegaven,  vi har modtaget gennem DFfRs gavegiroordning, er med til at holde hjulene i gang.

Hvad er DFfRs gavegiro?
Gavegiro-ordningen er en særaftale med SKAT, der gør det muligt for privatpersoner at donere et beløb til Dansk Forening for Rosport – øremærket en bestemt roklub. Læs mere om ordningen her.

DFfR laver indberetningen til SKAT, og gaven vil automatisk fremgå på givers årsopgørelse. Husk derfor altid at oplyse CPR-nr.

Der er ingen bagatelgrænse for pengegaven.

For at en donation kan blive fradragsberettiget for giveren, skal giveren oplyse CPR-nr. og adresse ved donationen. Donationer kan gives anonymt.

Beløbet, som en donor donerer, må ikke være betaling for opnåelsen af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.

Hvornår bliver pengene udbetalt?
Klubber, der bliver betænkt i 2017, modtager midlerne primo februar 2018.