wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Fra årsskiftet kan du ikke længere bruge mobilen når du skal donere penge til din klub via DFfRs gavegiro

31. december 2018 er det sidste chance for, at donere et skattefrit beløb til din roklub via MobilePay. Årsagen er, at der ikke længere kan opnås skattefradrag automatisk ved brug af MobilePay.
Derfor skal gavegiver fremover lave en bankoverførsel, hvis man ønsker at betænke sin roklub og samtidig få et skaffefradrag.

Pengegaven kan doneres til en bestemt klub

Donationen er som udgangspunkt anonym og givet til Dansk Forening for Rosport. Ønsker man at donere penge til almenvelgørende formål i en bestemt klub, kan man anføre sit ønske.

Hvordan fungerer ordningen?

Dansk Forening for Rosport har en gavegiro-ordning, hvor privatpersoner og virksomheder kan donere et beløb til Dansk Forening for Rosport.

Hvis du anfører dit personnummer, navn og adresse i donationen, indberetter DFfR dette til SKAT og beløbet vil automatisk fremgå på din elektroniske selvangivelse fra SKAT.

Beløbet som en donor donerer må ikke være betaling for opnåelsen af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.

Med et beløb er du med til at sikre, at Dansk Forening for Rosport kan bevare denne ordning. Med fastholdelse af ordningen har vi dokumentation for, at klubber og forbund kan modtage arvebeløb uden at betale arveafgift.

Hvornår bliver pengene udbetalt?

Klubber, der bliver betænkt i 2018, modtager midlerne primo februar 2019.

Hvis en person donerer pengene ad flere omgange, så tæller det kun for en donation pr. cpr-nummer.

Donationen via bankoverførsel:

Reg. nr. 4180 Kontonr. 1552198 – med oplysning om navn, adresse, personnummer og eventuelt ønske om hvilken klub, der skal modtage donationen.