wave Created with Sketch.
Mangler du inspiration eller nye idéer som ungdomstræner? Bliv skarp på at lave målrettet og motiverende træning for børn og unge!

DFfR er klar med en række kurser for dig som er engageret i ungdomsroning, skolesamarbejde og sommer-roskole. Der er kurser for såvel nye som garvede i ungdomsroningen, trænere og hjælpere.

Husk de unge efterspørger dygtige trænere i roklubben! Så tag en makker fra din roklub i hånden, og meld jer til. Det skader aldrig at blive klogere.

Her ser du en oversigt over de forskellige uddannelsestilbud. Ude til højre kan du klikke dig frem til sider, hvor du kan læse mere om hvert enkelt kursus.

Ungdomstræner 1 & 2

En træneruddannelse med fokus på roteknik og undervisning af ungdomsroere.

Idræt for børn og unge

Få indsigt i børn og unges udvikling, træningsmiljø og trænerens roller og ansvar.

Praktisk Ungdomstræner

Et ”hands-on” kursus med inspiration til motiverende og sjove lege og øvelser på vand.

1-2-Træner

Et hjælpe-trænerkursus, som afvikles lokalt i klubben. Kurset er en billig måde at give træner-kompetencer til flere medlemmer i jeres klub på én gang. Materialet er primært skrevet til forældre (eller andre), der ønsker at give en hånd med i ungdomstræningen i klubben.

Make Sports Happen

En event-projektlederuddannelse for unge mellem 15 og 25 år, der gerne vil gøre en forskel for deres roklub og for rosporten.