wave Created with Sketch.
DFfR tror på, at de unge er fremtiden for dansk roning, og vi arbejder målrettet på at få flere unge i dansk roning gennem den flerårige ungdomssatsning ”RoBattle”. Læs mere om det Nordea-fonden støttede projekt på denne side.

Mere liv i klubhuset! Medlemsfremgang! Markedsføring af klubben! Roning på skoleskemaet!

Projekt RoBattle er til for at hjælpe klubber i gang med ungdomsarbejdet og styrke de ungdomsafdelinger, der allerede eksisterer. Projektet har en lang række tilbud, aktiviteter og services, som det er gratis for roklubberne at benytte – og som gerne skulle gøre det let og sjovt at arbejde med unge i klubben.

Vi kommer gerne på besøg og hører, hvad I godt kunne tænke jer og fortæller om mulighederne i projektet. På den måde hjælper vi jer godt på vej i netop den retning, i gerne vil.

 

Nordea-fonden

Nordea-fonden har over fire år (2014 til og med 2017) sammenlagt bevilget 6,1 mio. kr. til DFfRs RoBattle projekt.

 

Ambassadør

Den femdobbelte OL medaljevinder, Eskild Ebbesen, er ambassadør for projekt RoBattle. ”Projekt RoBattle har en volumen og seriøsitet, der gør, at jeg tror på det. Ikke bare i et år men langt ind i fremtiden for dansk roning. Mødet med rosporten bliver til en leg, som selv børn på 8 år kan være med til. Og det tror jeg kan være nøglen til, at mange børn kan finde den samme glæde ved rosporten, som jeg selv har haft. Ikke nødvendigvis som eliteroer, men i høj grad også som glade motionister”, siger Eskild Ebbesen.