wave Created with Sketch.
De danske roklubber har brug for endnu flere gode, erfarne og nytænkende frivillige ledere. Vi har brug for unge, som kan og vil gøre en forskel for rosporten og for deres egen roklub.

Derfor udbyder DFfR i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (og andre idrætsforbund) Event-projektlederuddannelsen “Make Sports Happen”.

Uddannelsen strækker sig fra januar til april 2018, hvor du på 3 weekend-samlinger og i et praktisk idrætsprojekt udvikler dig som projektleder.

Hvad?
På uddannelsen får du mulighed for at sætte dine ideer og kreativitet i spil på en måde, som også vil udvikle og præge dansk idræt. Du vil møde engagerede unge, få kompetent og spændende undervisning, og få masser af fede og udfordrende oplevelser i hele forløbet. I løbet af uddannelsen bliver deltagerne og undervist og udfordret i idéudvikling, idrætslig iværksætteri og projektledelse.

Hvem?
Uddannelsen er for unge mellem 15 og 25 år fra alle idrætsgrene under DIF.

Uddannelsen er målrettet dig, der har lyst til at medvirke aktivt til din roklubs udvikling. Og til dig, som gerne vil arbejde som leder i en idrætsklub, enten som ansat, træner, medlem af bestyrelsen eller i udvalg.


Hvor og hvornår er der kursus?

  • Samling 1: Idéudvikling
    12.-14. januar 2018
  • Samling 2: Projektplanlægning
    9.-11. marts 2018
  • Samling 3: Projektafvikling
    13.-15. april 2018

Samlingerne starter fredag kl. 18.00 og slutter søndag kl. 13. Undervisning og overnatning foregår på Cytellet lige ved siden af Odenses atletikhal.

Deltagergebyr: 3.500kr

Ansøgning om deltagelse
Ansøgningsfristen for deltagelse på Make Sports Happen 2018 er overskredet.

 

 

Andreas Sloth fra DSR (tidl. Sorø Roklub) siger ”Hvis nogen overvejer at tage den vil jeg sige at de skal gøre det! Det er en fed uddannelse, fordi i forhold til andre små kurser, så er det samlinger med unge på ens egen alder, man når at lære folk at kende, skabe et netværk samt møde mennesker uden for ens normale relationer.”