wave Created with Sketch.
Læsø Roklub tilbyder alle danske roere, en anderledes ro-oplevelse og byder velkommen indenfor i deres hyggelige klublokaler på Vesterø

Læsø Roklub holder til på adressen: Vesterø Havn, Læsø – i det lille røde hus.

Midt ude i Kattegat ligger Læsø. En smuk ø, hvor Læsø Roklub holder til. Roklubben ligger i det tidligere redningshus på havnen i Vesterø, og deler lokaler med de øvrige fritidsbrugere.

Læsø Roklub blev stiftet i 2010, og har tre toåres inriggere og en fier i deres bådhal på havnen.

Roklubben vil gerne dele deres skønne omgivelser, og klub med roere fra resten af Danmark. Derfor inviterer de alle danske roere, til at komme forbi og ro en tur på deres skønne farvand.

På Læsø er der mulighed for at få nogle gode roture, der er mulighed for at ro langs kysten mod sydvest – måske helt ned til rønnerne på øens sydside, hvor der er gode muligheder for at se sæler – eller langs med nordkysten – måske så langt som til Østerby Havn.

Der findes mange overnatningsmuligheder på den skønne ø – alt fra campingpladser til hoteller dermed kan turen tilpasses til ethvert budget.

Læsø byder ikke kun på idylliske roture. Læsø har rekreative vandre- og cykelruter, der giver mulighed for at komme rundt på øen og nyde den flotte, danske natur. Gennem hele sommeren, er der også mulighed for at opleve forskellige aktiviteter på øen. I august har Læsø en tilbagevendende Jomfruhummerfestival, derudover har øen også mange aktiviteter for de kunstinteresserede.

Lyder et besøg til en af Danmarks dejlige, idylliske øer som noget for dig og dine ro-kammerater så tag kontakt til formand Ingelise Rangstrup – kontakt information findes til højre. Hun kan hjælpe jer, med at planlægge jeres besøg, samt sørge for der er en båd I kan låne når I ankommer til den skønne ø.