wave Created with Sketch.
Fur-hytten ejes af de nordjyske roklubber, som sammen har dannet "Foreningen Fur-hytten". Fur hytten kan lejes af alle danske roklubber.

Den kan kun benyttes efter aftale med udlejeren – se kontaktinfo her på siden.

Adressen på Fur hytten er Stenøre 18A, 7884 Fur.

Fur-hytten er beregnet som overnatningsmulighed for roere, der er på langtur i Limfjorden. Den må normalt højst benyttes af det samme rohold tre nætter i træk.

Prisen for overnatning i Fur-hytten er kr. 60/person/nat, incl. forbrug af vand og varme. Lejen indbetales senest én uge efter benyttelsen af hytten på Fur-hyttens konto i Salling Bank: Reg. 7890, reg. nr. 3403042, med angivelse af afsender/klub.

Rohold fra ejerklubberne kan få nøglen udleveret i deres egen roklub. Øvrige lejere modtager en kode til nøgleboks fra udlejeren. Roholdets leder har ansvar for, at nøglen lægges i nøgleboksen igen efter brug.

I hytten er der soveplads til syv og spiseplads til otte personer samt service og øvrigt køkkenudstyr til 10 personer. Der er installeret varme i hytten, men kun koldt vand. Der er et nyindrettet toilet med håndvask og med adgang fra soverummet. Bad forefindes (mod betaling) på havnen få hundrede meter borte. Toiletpapir bedes medbragt – og det samme gælder håndklæder, viskestykker klude m.v.

Indkøbsmuligheder: Brugsen findes ca. 200 meter mod nord ad Sundevej og er åben alle dage fra 08-20.

Da strand og badebro er offentligt område må der kun teltes tæt ved huset – og med få, små telte.

Øen Fur er ca. syv km lang og fem km bred og er meget kendt for sine flotte molérskrænter. Der findes et museum, som er meget kendt for forsteninger af planter og dyr. Endvidere kan det oplyses, at der er et turistbureau ved havnen.
Tjek eventuelt turistmulighederne på www.fursund.dk

Roturen rundt om øen er ca. 25 km med landgangsmuligheder flere steder, men pas på! Der er sten overalt.

Afstanden i robåd fra Skive til Fur er knap 40 km – fra Nykøbing Mors ca. 12 km og fra Hvalpsund ca. 18 km.