wave Created with Sketch.
I dansk roning arrangeres hvert år små og store oplevelsesture til forskellige destinationer i såvel ind- som udland. På denne side kan du få et overblik over de ture som DFfR og World Rowing tilbyder, med turinformation og tilmeldingsblanketter.

Turudbud for 2023

Danmark Dejligst…

De korte sommerture er blevet en velbesøgt tradition i DFfR. Vi bliver i Danmark, men rykker nu til det fynske – vi har fundet en herlig plet ca. 10 km øst for Faaborg – med rigtig fine romuligheder ud til flere af de dejlige små øer i det sydfynske øhav – eller langs med kysten, hvis vejret tilsiger dette. Du kan også læse hele turbeskrivelsen ved at klikke her – 2023

Brug sommeren i Karlskrona

DFfR laver to ture i sommeren 2023 til farvandet omkring Karlskrona i Sverige.
Karlskrona er en gammel svensk flådehavn og farvandet omkring byen er karakteriseret ved at have mange små øer med skær omkring. Disse øer og skær udgjorde et perfekt forsvarsværk mod angribende skibe. Du kan finde hele turbeskrivelsen ved at klikke her.


Tilmelding

Vær opmærksom på, OM du kan opfylde de deltagerkrav, der er til en given tur – og husk, at din tilmelding skal påtegnes af din klubs formand/rochef, som dermed bekræfter, at klubben mener, du er er i stand til at gennemføre denne tur.

Arranger selv en langtur

Som udgangspunkt har alle erfarne langtursstyrmænd mulighed for at arrangere en DFfR-tur. Er du interesseret kan du læse rammerne for dette her på siden.
Du kan også tage kontakt til DFfRs Tur & Motionsgruppe – se kontaktpersoner her til højre på siden / i bunden af siden her*

Hvis du arrangerer en langtur i Danmark er der både mulighed for at låne/leje robåde i andre roklubber eller for at benytte DFfRs udstationerede både. Læs mere her.

*) Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi lige p.t. er i fuld gang med at arbejde med ”rammerne”, som jo er en slags betingelser.

Læs beretninger fra tidligere DFfR oplevelsesture:

 

Beretning fra Danmark dejligst-turen til Sønderjylland i 2022

 

Beretning fra Danmark dejligst-turen ved Silkeborgsøerne i 2021

Beretning fra Danmark dejligst-turen ved Limfjorden i 2020

 

Beretning fra turen rundt om Bornholm i coastal i 2017

 

Beretning fra Danmark dejligst-turen til Nakskov i 2019

 

Beretning fra turen til den finske skærgård i 2017

 

Beretning fra turen til New York i 2019

 

Beretning fra turen til Lofoten i 2016

 

Beretning fra turen til Tolo i 2018

 

Beretning fra Danmark dejligst-turen på Sjælland i 2016

 

Beretning fra turen til Venedig i 2018

 

Beretning fra turen til Bodensøen i 2016

 

Beretning fra turen til Marstrand i 2017