wave Created with Sketch.
DFfRs Coastal Rowing Center i Thorsminde er en del af Havet & Fjordens Hus. DFfR har to udstationerede coastalbåde – en dobbelt og en firer med styrmand – udstationeret i centret, som det er muligt at leje . Alternativt kan man selv medbringe både.

I tilknytning til ’Havet & Fjordens Hus’ ligger Thorsminde Naturskole, Thorsminde Hallen og ikke mindst Thorsminde Coastal Roklubs bådhal. Ved Havet og Fjordens Hus er det muligt at indkvartere og overnatte mod betaling.
Thorsminde Coastal Roklub har ikke egne klublokaler, men ved behov benyttes faciliteter i Havet og Fjordens Hus

DFfR Coastal Rowing Center. Havet og Fjordens Hus
Skolegade 25, Thorsminde, 6990 Ulfborg

Thorsmindes geografiske beliggenhed giver store muligheder for et helt specielt rotilbud, dels for coastalroning, men også andre former for roning, f.eks. turroning i inriggerede både, idet Thorsminde Havn har direkte adgang til Vesterhavet, og hvis vejrforholdene ikke tillader roning på Vesterhavet, ligger Nissum Fjord mere beskyttet af klitterne.

’Havet & Fjordens Hus’ danner rammen for masser af aktivitet – og Dansk Forening for Rosport ønsker med coastalcentret at skabe rammen om aktiviteter og tilbud for indenlandske og udenlandske roere samt for folk, der ikke i dag er medlem af en roklub – og på den måde være med til at gøre roning endnu mere synligt og tilgængelig for flere – til glæde for rosporten og for Thorsminde.

Lej en udstationeret coastalbåd

Det er muligt at leje en udstationeret DFfR coastalbåd i Thorsminde. Bookingen kan du finde i kolonnen til højre.

DFfR tilsynsførende for udstationerede både i DFfR Coastal Rowing Center / Thorsminde Coastal Roklub:
Rikke Nygaard tlf. +45 23487545 og Gitte Krog Pedersen tlf. +45 30287279

Bemærk: Beskrivelser, blanketter og regelsæt er pt. alene udarbejdet for inriggede både. Principper, regelsæt er dog med få undtagelser også gældende for leje af og roning i DFfR’s udstationerede coastalbåde i Thorsminde, dog har DFfR Coastaludvalg udarbejdet nogle retningslinjer for brug af de udstationerede både i Thorsminde,

Find retningslinjerne her

Indkvartering ved ‘Havet og Fjordens Hus’

Der er mulighed for at indkvartere i Havet og Fjordens Hus.

– et fantastisk sted til klubtur, ryste-sammen-tur, teambuilding eller træningslejr.

Vi tilbyder gode faciliteter både indendørs og udendørs, som for eksempel: stor sportshal, køkken, spisestue, sovesale, lederrum og hyggelige fællesrum med loungestemning, bordfodbold og bordtennis.

Derudover har vi lækre udendørs faciliteter med let adgang til både fjord og hav, udendørs fitnessredskaber, legeplads, vildmarksbade, stor grill og meget mere.

Der er plads til ca. 50 personer, så både små som store grupper har fantastisk gode muligheder!

Spørgsmål eller booking, forespørgsel på pris for foreningsindkvartering og -ophold i Havet og Fjordens Hus – så er du velkommen til at kontakte Teknisk Serviceleder Rikke Nygaard, 96 11 69 71, [email protected]
Yderligere informationer om Thorsminde Coastal Roklub, DFfR Coastal Rowing Center, Havet og Fjordens Hus her

Lokale råvarer – bragt til døren

Vi har lavet fortrinlige aftaler med leverandører i lokalområdet, så I kan få en autentisk oplevelse. Den lokale fiskemand og købmanden tilbyder at levere friske madvarer lige til døren under jeres ophold i Havet & Fjordens Hus.
For denne mulighed – kontakt og aftal med Rikke Nygaard, Havet og Fjordens Hus.

Læs mere på www.holstebro.dk

Thorsminde Camping

Der er aftalt en rabat på 15 % for brugere af ’Havet & Fjordens Hus’. Man oplyser blot, at man ror ud fra ’Havet & Fjordens Hus’.

Thorsminde Camping er en hyggelig familiecampingplads, og I vil møde Gerda og Mogens overalt, hvor I kommer på pladsen. Faciliteterne på Thorsminde Camping er også med til at danne en perfekt ramme for et behageligt ophold.

Adresse:

Klitrosevej 4, Thorsminde
6990 Ulfborg
www.thorsmindecamping.dk
E-mail: [email protected]
Telefon: 9749 7056