wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
KU, DRC og Odense Roklub inviterer til samling i marts

KU, i samarbejde med Odense Roklub og DRC, inviterer hermed til U19 og U23 samling d. 26.-27. marts i Odense Roklub.  

Samlingen er for roere med realistisk ambition om at blive udtaget til U19 eller U23 EM/VM i 2022, samt deres trænere. Formålet med samlingen er, at få endeligt etableret mulige træningsgrupper/hold frem mod sæson 2022 og delt viden trænere, roere og træningsmiljøer i mellem.

Vi forventer, at roere medbringer egne både. På baggrund af tilmeldinger og forventninger om holdkonstellationer, vil der også sørges for at større både er til rådighed til samlingen.

Tilmelding (både roere og trænere) til samlingen via formularen nederst på siden her, hvor det også angives hvilken båd roeren forventes at deltage i.
Tilmelding senest d. 9.3.2022.

NB. Hvis trænere eller ledere for målgruppen af denne samling ikke tidligere har modtaget information på mail fra Sportchef Thor Kristensen eller KU v. Lea Jakobsen, så send os hver en mail på hhv tjk@roning.dk og jakobsenlea@hotmail.com.

Mange hilsner

Odense Roklub, DRC og KU


Foreløbigt program:

Lørdag:

Kl. 9: Velkomst og bådklargøring.

1. træningspas

Frokost pause med indlæg fra DRC Sportschef, Thor Kristensen.

2. træningspas

Aften: Trænermøde v. KU

Søndag:

1. træningspas

Frokost pause med fagligt indlæg

2. træningspas

Der vil foreligge fælles træningsprogram til samlingen.

Odense Roklub står for forplejning fra lørdag frokost til søndag frokost. Klubber står selv for bådtransport, men vi opfordrer til koordinering klubber imellem. Der ydes økonomisk tilskud til bådtransport. Persontransport og ophold er for klubbernes egen regning. Desuden er overnatning i Odense Roklubs hytter muligt, men der er begrænsede pladser og vil blive tildelt efter “først til mølle” princippet, ved at skrive til Johnny Rusbjerg (johnny@rusbjerg.net).

Der roes efter Odense Roklub vinterroreglement (information udsendes).


 

Tilmelding af roere og trænere til U19 og U23 samling i Odense: