wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Kom med til Thorsminde og få udviklet dine coastalevner

Nu er det muligt at se programmet for ugen! Find det i højre side 7 i bunden af siden.

Hvis du ikke har noget at lave i uge 29, og du er fyldt 18 år og gerne vil blive en god / endnu bedre coastalroer – så er her et perfekt tilbud til dig.

Thorsminde Coastal Roklub afvikler i uge 29 en sommerhøjskole, med fokus på coastalroning – og du har chancen for at komme med.

Udover at der naturligvis er masser af coastalroning på programmet, så vil der også være forskellige andre aktiviteter i løbet af ugen. F.eks. bliver der sat fokus på lokalområdets mange naturlige fødevarer – lige til at omsætte i køkkenet, og der er også planlagt museumsbesøg på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde.

Højskolen kommer til at have base i Havet og Fjordens Hus, som ligger lige ned til Nissum Fjord og kun et stenkast fra Vesterhavet.

Hvis du ikke har erfaring med coastalroning, men godt kunne tænke dig, at få det – så er her en perfekt mulighed for at få den rette opstart på roning i den spændende bådtype. Men der er også rig mulighed for, at få udviklet dine coastalevner, hvis du i forvejen er bekendt med bådtypen.

Hent hele invitationen, via linket i højre side /i bunden. Her kan du læse meget mere, og se hvordan du tilmelder dig.

Det koster 2900kr at deltage og deltagelse skal godkendes til deltagelse af hjemklubben med langturstilladelse. Det er et krav at deltagerne er frigivet som roere, og har roet i minimum 2 sæsoner.

 • Hent hele invitationen
  Klik her
 • Se program for ugen
  Klik her
 • Læs mere om Thorsminde Coastal Roklub
  Klik her
 • Mere om Havet og Fjordens Hus
  Klik her
 • Kontakt:
  Anna Karina Gravad
  Projektleder
  Tlf.: 2126 8982