wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Kom med til Thorsminde og få udviklet dine coastalevner

Thorsminde Coastal Roklub gentager successen med Sommerhøjskole i 2021

I uge 27 afholder Thorsminde Coastal Roklub for 3. gang i træk sommerhøjskole med fokus på coastalroning.

Sommerhøjskolen starter lørdag den 3. juli og afslutter fredag den 9. juli. – Sommerhøjskolen er et tilbud, som Thorsminde Coastal Roklub er ansvarlig for, og gennemføres på baggrund af frivillig indsats fra medlemmer af Thorsminde Coastal Roklub.
Udover en aktiv ferie med coastalroning, både for øvede og uøvede 2 åres roere (over 18år), tilbyder sommerhøjskolen hyggelige sommeraktiviteter, sommerfest, sociale arrangementer, grillaftener, og spændende foredrag/aktiviteter. I 2021 bliver der skruet op for bl.a. instruktion, træning, større kendskab til coastalbåde og coastalroningens mange forskellige facetter.

Højskolen kommer til at have base i Havet og Fjordens Hus, som ligger lige ned til Nissum Fjord og kun et stenkast fra Vesterhavet.

Hvis du ikke har erfaring med coastalroning, men godt kunne tænke dig, at få det – så er her en perfekt mulighed for at få den rette opstart på roning i den spændende bådtype. Men der er også rig mulighed for, at få udviklet dine coastalevner, hvis du i forvejen er bekendt med bådtypen.

Hent hele invitationen, via linket i højre side /i bunden. Her kan du læse meget mere, og se hvordan du tilmelder dig.

Det koster 3495kr at deltage og deltagelse skal godkendes af hjemklubben med langturstilladelse. Det er et krav at deltagerne er frigivet som roere, og har roet i minimum 2 sæsoner(startet i 2019).

Tilmelding sker ved fremsendelse af tilmeldingsblanket til thorsminderoning@gmail.com – tilmeldingsblanketten finder du her
Tilmeldingsfrist 1. juni 2021

 • Hent hele invitationen
  Klik her
 • Se de fulde program for ugen
  Klik her
 • Hvad byder Thorsminde på
  Bliv klogere
 • Læs mere om Thorsminde Coastal Roklub
  Klik her
 • Mere om Havet og Fjordens Hus
  Klik her
 • Kontakt:
  Lennart Mikkelsen Vestergaard
  Projektmedarbejder
  Tlf.: +45 41 57 16 42