wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Kom med til Thorsminde og få udviklet dine coastalevner

Sommerhøjskolen er et tilbud, som Thorsminde Coastal Roklub er ansvarlig for, og gennemføres på baggrund af frivillig indsats fra medlemmer af Thorsminde Coastal Roklub.

Udover en aktiv ferie med coastal roning, både for øvede og uøvede 2 åres roere, tilbyder sommerhøjskolen hyggelige sommeraktiviteter, sociale arrangementer, og spændende foredrag/aktiviteter med udgangspunkt i rosporten og lokalsamfundet. Ud over at ro ture på Vesterhavet eller Nissum Fjord, modtage instruktion i coastal roning med 2 årer og færdes i naturen, vil deltagerne opleve det helt rigtige højskole miljø.

Sommerhøjskolen tager udgangspunkt i ideen bag Gymnastik-, sports- og idrætshøjskoler, – her med fokus på coastalroning!

Hent hele invitationen, via linket i højre side /i bunden. Her kan du læse meget mere.

Det koster 3495kr at deltage og deltagelse skal godkendes af hjemklubben med langturstilladelse. Det er et krav, at deltagerne er frigivet som roere, og har roet i robåde i minimum 2 sæsoner, eller har roet min. 400 km. i indeværende sæson (2022) ved tilmelding.

Tilmelding sker ved fremsendelse af tilmeldingsblanket til thorsminderoning@gmail.com – tilmeldingsblanketten finder du her
Tilmeldingsfrist 1. juni 2022

 • Hent hele invitationen
  Klik her
 • Hvad byder Thorsminde på
  Bliv klogere
 • Læs mere om Thorsminde Coastal Roklub
  Klik her
 • Mere om Havet og Fjordens Hus
  Klik her
 • Kontakt:
  Bianca Toftebjerg
  Kommunikationskonsulent
  Tlf.: +45 26 21 02 47