wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Nivå og Skovshoved arrangerer romarathon

Efter at Øresund Maraton blev lukket ned for et par år siden, har mange efterspurgt, at vi genoptog marathon-roningen. Efter en grundig drøftelse med i Ronetværk Nordsjælland har vi i Nivå Roklub besluttet os for at genoplive klubbens stolte marathon-traditioner: som nogen sikkert stadig kan huske, arrangerede vi 29 gange Karlebo Marathon i perioden 1987 til 2011.

Lørdag den 12. september 2020 arrangerer vi derfor i tæt samarbejde med Skovshoved Roklub, Nivå Marathon efter et helt nyt koncept.

Der bliver start i Nivå kl. 8:00, og roerne skal være tilbage i Nivå senest kl. 18:00. Der bliver vendepunkt og pausested i Skovshoved Roklub med max én times pause. Distancen bliver således i kilometer i stedet for som tidligere i sømil.

Desuden åbner vi for, at man kan ro en dobbelt halvmarathon, så man kan skifte besætning helt eller delvist i Skovshoved.

Der bliver mulighed for at ro enten i 2-åres inrigger eller – som noget nyt – coastal 2X.

Vi har ikke klasser efter køn og alder, men ved tilmelding skal alder og køn oplyses, og så regner DFfR’s handicapregnemaskine bådens handicap ud, så alle konkurrerer mod alle i de fire klasser.

Der ros efter langtursreglementet og det særlige Nivå Marathon regelsæt. Alle deltagere, der gennemfører, får et diplom.

Tilmelding foregår via DFfR’s tilmeldingssystem.

Følg med på Nivå Marathons hjemmeside www.romaraton.dk, som løbende vil blive opdateret.