wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
DRC er i år klar med Trænerwebinar i to dele, dette er det første

Covid-19 sætter desværre stadig sit præg på dansk roning. Som følge deraf aflyses trænerseminaret i sin fysiske form og konverteres til 2 webinarer.

Det første webinar afholdes søndag d. 31. januar, mens det andet webinar afholdes tirsdag d. 2. marts. Vi har valgt at dele webinaret op i to dele for at undgå for lange dage foran en skærm.

Hvad er indholdet?
Første webinar: Træningsvolumen i talentudviklingen
Søndag 31. januar 2021 kl. 10:00 – 12:00 – tilmeldingsfrist: 28. januar 2021 (find link til tilmelding her på siden)

Hvor meget skal en ungdomskaproer træne igennem talentudviklingen for kunne være klar til at træde ind på en seniorlandsholdsbåd? Vi vil gennemgå anbefalingerne i ATRO og holde dem op imod de træningsmængder som roere i Danmarks Rocenter træner i 2021. Samtidigt vil vi dykke ned i sammensætningen af træningen i forhold til zoner og brugen af alternativ træning. Undervejs vil begreber som polariseret træning blive berørt. Formålet med oplægget er at tydeliggøre en rød tråd fra de yngste kaproere og til seniorlandsholdsroere. Oplægget afholdes af ungdomslandstræner Nils Henrik Stene og Talent- og elitekoordinator Anders Tranberg Andreasen.

Praktisk
Inden et webinar sendes en invitation ud til alle med et link til at deltage. Samtidigt sendes en vejledning til hvordan man deltager i et webinar. Platformen vil være Microsoft Teams og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere undervejs.

Hvad koster det?
Deltagelse er gratis og der ingen begrænsninger på deltagerantallet.

 • Se hele invitationen
  Hent den her
 • Tilmeld dig
  Klik her
 • Kontakt:
  Afventer ny kontaktperson
  Tlf.:
  Mail: