wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
DRC er i år klar med Trænerwebinar i to dele, dette er det andet

Covid-19 sætter desværre stadig sit præg på dansk roning. Som følge deraf aflyses trænerseminaret i sin fysiske form og konverteres til 2 webinarer.

Det første webinar afholdes søndag d. 31. januar, mens det andet webinar afholdes tirsdag d. 2. marts. Vi har valgt at dele webinaret op i to dele for at undgå for lange dage foran en skærm.

Hvad er indholdet?
Andet webinar: Morten Bennekou (elitechef i DCU) om vellykket talentudvikling i dansk landevejscykling
Tirsdag 2. marts 2021 kl. 19:00 – 21:00 – tilmeldingsfrist: 26. februar 2021

Danmarks Cykle Union høster i disse år stor succes indenfor landevejscykling, banecykling, mountainbike og BMX. Den nuværende elitechef Morten Bennekou er en af arkitekterne bag succesen indenfor landevej. Inden han fik jobbet som elitechef har han været U19 landstræner, U23 landstræner, talentchef i DCU og sportsdirektør for WorldTour-holdende Team Giant-Alpecin og Team Sunweb. Undervejs har han arbejdet intensivt med de årgange som i disse år leverer massive resultater på et internationalt seniorniveau.
Morten vil i dette oplæg åbne for sine erfaringer med en vellykket talentudvikling i cykling. Som en del af oplægget vil vi forsøge at drage paralleller til talentudvikling i roning, og I er som kaproningstrænere meget velkomne til at stille spørgsmål til Morten og deltage aktivt i en debat om emnet.

Praktisk
Inden et webinar sendes en invitation ud til alle med et link til at deltage. Samtidigt sendes en vejledning til hvordan man deltager i et webinar. Platformen vil være Microsoft Teams og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere undervejs.

Hvad koster det?
Deltagelse er gratis og der ingen begrænsninger på deltagerantallet.

 • Hent invitationen
  Klik her
 • Tilmeld dig
  Klik her
 • Kontakt:
  Afventer ny kontaktperson
  Tlf.:
  Mail: