wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Dansk Forening for Rosport er igen med, når DIF afvikler DM-ugen, hvor over 25 forskellige idrætter er samlet

Tilmeldingen til DM-ugen 2023 er åben. 

Der er DIF-medaljer på højkant for første gang i dobbeltcoastal for herrer, damer og mix-hold, samt i herrernes singlecoastal, når vi d. 24. juni 2023 er med til DM-ugen.

DM-ugen er et nyt samlende nationalt sportsevent, der har hentet inspiration fra den svenske SM Veckan. Mere end 35 sportsgrene er repræsenteret ved arrangementet, der spænder over fire dage i den nordjyske hovedstad, så der er lagt op til et spændende arrangement i Aalborg.

Vi har åbnet for tilmeldingen til coastalløbene og du finder den via link i højre side / i bunden af siden her.

Mulighed for at se flere sportsgrene:

Aalborg kommer til at danne rammen om hele DM-ugen, og vores del arrangeres i samarbejde med roklubberne i Aalborg, Roklubben Ægir, Aalborg Roklub og Aalborg Dame Roklub.
Udover at deltage i løbene på vandet, vil der være mulighed for at opleve nogle af de mange andre sportsgrene som også kommer til at afvikle et eller flere af deres Danske Mesterskaber i Aalborg under DM-ugen.
Der er derfor god mulighed for at opleve andre sportsgrene end kun roning. På Honnørkajen vil der også være mulighed for at se sejlsport og Dansk Surf & Rafting Forbund afvikler mesterskaber i Stand Up Paddle.
Men der er også rig mulighed for at opleve eksempelvis DM i minigolf, rally, rugby,  cykling eller noget helt andet.

Se alle de sportsgrene som er med til DM-ugen her: https://www.dif.dk/dm-ugen/idraetter

Program:

Når arrangementet kommer tættere på, så vil du kunne hente et program over alle mesterskaber og se hvor og hvornår de afvikles i løbet af de fire dage DM-ugen strækker sig over.
Programmet vil kunne findes her: https://www.dif.dk/dm-ugen/program