wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Roklubberne Ishøj og Greve afholder DM i Coastal Roning

Dansk Forening for Rosport har sammen med roklubberne i Ishøj og Greve, i år den store glæde at være vært for Forbundsmesterskaberne i coastalroning (DM) og Danish Open Coastal Rowing.

Mesterskaberne bliver afholdt d. 7. september, og borgmester i Ishøj kommune Ole Bjørstorp åbner stævnet kl. 10.00, og første start går kl. 10.20.

Det hele forløber ud for Ishøj strand, ved ARKEN Museum, hvor der vil være mulighed for at købe en kop kaffe/te og kage for en rimelig pris. Der vil også kunne købes øl, vand og lidt at spise.

Der forventes deltagere fra både ind- og udland, som vil konkurrere om topplaceringer i disse Danmarksmesterskaber.

Roklubberne i Ishøj og Greve har ideelle betingelser for coastalroning da de begge er kystklubber. Og når det drejer sig om coastalroning, gør det absolut ikke noget at der er lidt bølger på vandet. Det gør sporten både sjov, underholdende og udfordrende.

Distancerne ved mesterskabet er på 4000m og det er muligt at stille op i CM1x, CW1x, CM2x, CW2x, CMix2x, CM4x+ og CW4x+. Desuden er der Beach Finish (dvs. mål på standen, hvor én roer fra hver båd skal løbe det sidste stykke i mål).

Hvis vejrguderne er stævnet nådigt, kommer der en let til frisk pålandsvind med dertilhørende bølgegang, som kan udfordre roerne og underholde tilskuerne. Et sådan vejr, kræver ekstra meget både fysisk og teknisk.