wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Vil du opleve coastalroning, når den er bedst - så deltag i en sjov og spændende coastalsamling i Thorsminde – med roning på Nissum Fjord og hvis vejret og evnerne tillader det roning på Vesterhavet

Deltag i en sjov og spændende coastalsamling i Thorsminde, med roning på Nissum Fjord, og hvis vejret og ikke mindst deltagernes roerfaring/kundskaber tillader det – coastalroning på Vesterhavet!

Coastalsamlingen er for garvede, og helt uerfarne coastalroere.

Du kan deltage som ”soloroer”, eller I kan deltage som en gruppe roere. Vi forsøger at tilpasse aktiviteten til deltagernes behov – så alle får nogle positive oplevelser. Deltagelse fordrer, at deltagerne som minimum er frigivet som roere, har gennemført en svømmeprøve på min. 300 meter i år, og kan begå sig i en robåd, uanset om vandet er blankt, eller der er bølger.

Deltagerne skal være indstillet på at ro sammen med mange andre roere i holdbådene C2x og C4x+, herudover selvfølgelig mulighed for roning i C1x

Vi sætter fokus på at prøve coastalroning for 1. gang – ligesom vi vil udfordre deltagere med aktivitet for erfarne coastalroere. Hvis vejr og vind tillader det, er der roning på Vesterhavet, så der er måske chance for virkelig at afprøve bådenes og egne muligheder i Vesterhavets bølger ved denne coastalsamling. Det er arrangørernes afgørelse, om det kan lade sig gøre, og er forsvarligt, at tage ud på Vesterhavet!
Vi vil vise, hvad coastalbåden kan – og vi vil inspirere til gode oplevelser i den spændende bådtype,
Vi vil runde montering og indstilling af en coastalbåd, se på årer, gearing osv.
Vi vil komme omkring emner som sikkerhed, påklædning og meget mere ved coastalroning.

Kort sagt – vi vil vise, hvordan coastalroning er mulig – uanset farvand, klub og erfaring med to årer.

Pris for deltagelse: kr. 850, der dækker adgang til coastalbåde, transportforsikring, bådtransport, forplejning og ophold.

Tilmelding og betaling: find link til tilmelding her på siden
Tilmeldingsfrist: fredag den 5.8.2021 kl. 12:00

Afklarende spørgsmål – yderligere oplysninger:
Carl Johan Andersen, DFfR Coastaludvalg, tlf. 41402757 eller carl-johan@runge-andersen.dk
Niels Iversen, DFfR Coastaludvalg, tlf. 2982 8120 eller n.c.iversen@stofanet.dk

Se hele invitationen og læs mere om samlingen via link her på siden