wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Baltic Cup Camp 2019 afholdes i uge 31

Indbydelse til Baltic Cup Camp i uge 31 i Hadsund Roklub

Alle kaproere med et mål om at blive udtaget til Baltic Cup 2019 inviteres hermed til Baltic Cup Camp i Hadsund Roklub.

Formål
Vi vil gerne skabe et godt træningsfællesskab for vores yngste landsholdsroere gennem samarbejde, åbenhed og sund konkurrence. Baltic Cup Camp er en træningslejr, hvor alle kommer for at blive udfordret, udvikle sig og for at stå stærkere til Baltic Cup udtagelsen. Under campen vil de ansvarlige trænere afprøve forskellige konstellationer med henblik på at stille med de stærkeste både til Baltic cup-udtagelsen, dog under hensyntagen til geografi. Roere som deltager i campen skal derfor være indstillet på at blive prøvet af i forskellige bådtyper med forskellige roere.

Når campen er overstået findes trænere til de enkelte både. Igen er geografien afgørende og med det i mente, aftales hvilke trænere, der er ansvarlige for hvilke både.

Det har været nødvendigt at flytte BCC fra uge 32 til uge 31 pga. skolernes sommerferie. Ifølge udtagelseskriterierne er obligatorisk at deltage i BCC, men pga. flytningen har KU valgt at dispensere i følgende tilfælde:

Baltic Cup Camp er ikke obligatorisk for roere som ikke kan deltage på Baltic Cup Camp pga. allerede planlagt ferie. Dette skal meddeles talentkoordinatoren senest d. 1. juli. For alle andre er BCC stadig obligatorisk jf. udtagelseskriterierne.

En rundspørge hos klubberne i forbindelse med CPH viste, at vi kan få problemer med at stille fuldt PIGEhold til Baltic Cup, da det Ifølge udtagelseskriterierne ikke er muligt både at deltage ved Coupe og Baltic Cup. Det samme problem er ikke gældende for drengegruppen.

KU har derfor besluttet at: Umiddelbart efter BCC meldes det ud, hvilke bådtyper BCC-roere stiller op i til udtagelsen lørdag d. 24. august 2019. Roere som har været til Coupe må stille op i andre bådtyper end disse. En coupe-roer kan altså komme med til Baltic Cup, men ikke tage en plads fra en BCC-roer. Dette gælder kun for pigegruppen. Drengene følger de eksisterende udtagelseskriterier. For roere som har været til Coupe, er det ikke aktuelt at blive skiftet ind på en BCC båd.

Indhold
Der vil være trænere fra forskellige klubber tilstede under træningslejren. Er du træner og har lyst til at deltage, så kan vi altid bruge din hjælp. Kontakt Anders på 22665226.

Program
Ankomst kan ske fra søndag d. 28. juli om aftenen (husk egen madpakke). Programmet starter mandag d. 29. juli kl. 10.00. Der vil være morgenmad for de som overnatter fra søndag.

Mandag til lørdag vil der være 2 pas på vandet om dagen med trænere. Desuden vil der i løbet af ugen være forskellige oplæg og aktiviteter.

Campen slutter lørdag d. 3. august kl 15.00.

Praktisk
Overnatning foregår i telt ved klubben.

Man skal selv medbringe både samt årer til campen. Der vil køre en bådtransport fra Bagsværd. Kontakt Anders Andreasen på ata@roning.dk for at booke plads på bådtransporten. I forbindelse med tilmeldingen kan man notere, hvilke både man medbringer. Vi vil meget gerne have flere 4- og 4X, så tøv ikke med at sende disse både afsted.

Man er selv ansvarlig fra transport til og fra campen.

Alle hjælper til med at tilberede maden. Der vil blive lavet madhold, hvor man i fælleskab laver mad ugen igennem.

Trænere er meget velkommen til at deltage i campen. Trænere bedes henvende sig til Anders Andreasen på ata@roning.dk eller 22665226 hurtigst muligt.

Husk

 • Masser af træningstøj til alt slags vejr (også på land)
 • Telt
 • Underlag
 • Sovepose
 • Drikkedunk
 • Svømmetøj

Pris for campen er 750 kr. som betales ved tilmelding.

 • Tilmelding til Baltic Cup Camp 2019
  Find den her
 • Kontakt:
  Anders Tranberg Andreasen
  Talentkoordinator
  Tlf.: 22 66 52 26